Support.

AUDECE support, is het ontzorgen van technische afdeling(en). Support bestaat uit het leveren van technische kennis, ondersteuning, mensen en materialen aan deze afdelingen. Wij ontzorgen reeds technische afdelingen, bij de verschillende productiebedrijven en machinebouwers in de noordelijke industrie. Wij hebben veel kennis van uiteenlopende zaken. Denk aan verschillende machines zoals een spuitgietmachine of hydraulische buigmachine. Ook voor zaken rondom HMIPLCFrequentieregelaar bent u bij ons aan het juiste adres.  

Ondersteunende activiteiten.

In Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Noord-Holland geven wij directe ondersteuning aan technischeafdelingen op het gebied van:

Wij verhelpen storingen bij verspanende en niet verspandende bewerkingsmachine. Ook verhelpen wij storingen bij speciaal machines en/of productie processen die klant specifiek gebouwd zijn. Het opsporen van storingen zonder tekeningen (schema’s) is een veel voorkomende situatie, waar onze monteurs mee weten om te gaan. Zo werken wij veel aan machines met hydraulische, pneumatische en/of elektromechanische aandrijvingen in klant specifieke machines en/of processen.