Industriële automatisering.

Productieprocessen kenmerken zich vaak door in-line automatiseringen en efficientie. Verandering in inzichten en technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Wilt u mee met deze veranderingen en een goed bedrijfsresultaat realiseren, AUDECE industriële automatisering, modulaire machinebouw en robots kunnen voor u het verschil maken. Onze afdeling industriële automatisering werkt met de nieuwste technieken en combineren deze met elkaar.

AUDECE is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en installeren van industriele automatisering processen voor bedrijven. Als systeem integrators zijn wij instaat flexibele besturingsprocessen en modulaire engineeringsoplossingen te bieden. Tevens werken wij aan oude en nieuwe productiemachines, bewerkingsmachines, robotsystemen en procesinstallaties in de metaal en zoetwarenindustrie. Onze werkzaamheden vinden grotendeels plaats in Drenthe, Groningen, Friesland en de kop van Noord-Holland.

PLC besturing, - systeem HMI Display en meer

Wij leveren klant specifiek software voor PLC, HMI, vision, SCADA en PowerTools Pro (BACIS-like). Een gekozen besturingssysteem programmeren wij in de daarbij gewenste PLC besturing taal zoals; LD (ladder Diagram), FBD (Function Block Diagram), ST (Structured Text), IL (Instruction List) en “BASIC-like” programmeertaal voor diverse frequentieregelaars en drivers zoals Emerson, Controletechniques Siemens, Festo, Nord, Danforss, KEB, Schneider.

Wij vervangen verouderde softwaresystemen voor nieuwe systemen die beter te onderhouden zijn en voldoen aan de wensen en eisen van de gebruikers. Hierbij maken wij zo mogelijk gebruik van software migratie, bijvoorbeeld Siemens S5 (Step 5) naar Siemens S7 (Step 7) of Tia Portal. Als innovatief bedrijf in industriele automatisering vinden wij passende oplossingen om uw productie proces(sen) zo optimaal en efficiënt mogelijk te laten functioneren. Onze opdrachtgevers zijn onder anderen productiebedrijven en machinebouwers in de industriële – en maritieme sector.

Overtuiging door directe betrokkenheid

Bij AUDECE is er de overtuiging dat directe betrokkenheid bij de ontwikkeling van een besturingssysteem de sleutel is tot het goed functioneren ervan. Vandaar dat onze engineers het niet laten bij het vertalen van een idee naar papier. Nee, wij zijn zelf actief betrokken bij het bouwen en installeren van industriele automatisering processen voor producerende bedrijven in de verschillende sectoren.