Maak kennis met AUDECE.

AUDECE, Crossing technical borders.

AUDECE is jong en dynamisch bedrijf gevestigd te Roden.  Wij leveren diensten in de machinebouw, robotisering en industriële automatisering en ontzorgen technische afdelingen in de producerende industrie. Met brede kennis op het gebied van besturingstechniek, robotisering en machinebouw, bieden wij gerichte oplossingen waarbij gelet wordt op efficiëntie, flexibiliteit en kosten. Tevens leveren wij support bestaat uit het leveren van technische kennis, ondersteuning, mensen en materialen aan deze afdelingen. Het verhelpen van storingen aan spuitgietmachines, bewerkingsmachines, klantspecifieke productiemachines met of zonder schema’s is voor onze mensen geen probleem.

Industriële automatisering 

AUDECE is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en installeren van industriele automatisering processen voor bedrijven. Als systeem integrators zijn wij instaat flexibele besturingsprocessen en modulaire engineeringsoplossingen te bieden. Tevens werken wij aan oude en nieuwe productiemachines, bewerkingsmachines, robotsystemen en procesinstallaties in de metaal en zoetwarenindustrie. Onze werkzaamheden vinden grotendeels plaats in Drenthe, Groningen, Friesland en de kop van Noord-Holland.en. 

Machinebouw.

AUDECE machinebouw is een afdeling die zijn diensten aanbiedt voor het verbeteren en innoveren van productie- en productieprocessen, wat doorslaggevend kan zijn als het gaat om efficiency en effectiviteit.Wij zijn een slagvaardig bedrijf met veel ervaring op het gebied van modulaire machinebouw, dit in combinatie met robotisering.  Veel al gebruiken wij voor de robotisering de zes assige robot armen van Universal Robots de UR serie. Ook zijn wij bekend met Fanuc, ABB, KUKA. Al deze robots zijn geschikt voor het beladen en ontladen van modulaier speciaalmachines, maar zo ook voor draai en freesmachines, CNC bewerkings centras, spuitgietmachine en hydraulische, elektromechanische buigmachine.

Besturingstechniek

AUDECE besturingstechniek ontwerpt, bouwt en installeert industriële besturingssystemen. Wij engineeren nieuwe en vervangen verouderde softwaresystemen, door nieuwe systemen die beter te onderhouden zijn en voldoen aan de wensen en eisen van de gebruikers. Denk aan systemen zoals Siemens frequentieregelaars.

Support

AUDECE ontzorgt en levert ondersteuning, in kennis en materiaal aan technische afdelingen.