Besturingstechniek.

De afdeling AUDECE besturingstechniek ontwerpt, bouwt en installeert industriële besturingssystemen voor nieuwe als voor bestaande speciaalmachines. Wij engineeren nieuwe en vervangen verouderde softwaresystemen, door nieuwe systemen die beter te onderhouden zijn en voldoen aan de wensen en eisen van de gebruikers. De meeste systemen bouwen en programmeren wij met het fabricaat Siemens, zoals de volgende PLC's: de Logo, 200 serie, Step-7 300 en 400 serie, en Tia Porta 1200 en 1500 serie. Echter hebben wij ook besturingen systemen gebouwd met Allen-Bradley, Mitsubishi, Schneider.

Bij het vervangen van verouderde softwaresystemen, maken wij zo mogelijk gebruik van software migratie. AUDECE bouwt, levert en programmeert vervangende besturingen voor diverse industriële machines, zoals besturingen voor pijpenbuigmachines hydraulisch en/of elektromechanisch. Zo hebben wij ervaring met de volgende softwaresystemen:

* Schwarze-Wirtz WE100
* Schwarze-Wirtz S80
* Schwartze-Wirtz WE60D Perfekt
* Bema

Frequentieregelaars

Wij kunnen u heel goed ondersteunen op het gebied van een Siemens frequentieregelaar. Een frequentie regelaar zet de voedingsspanning om in een variabele spanning zodat de schakelaar zeer snel kan schakelen en er minder tot geen storingen meer ontstaan. Zo’n dergelijke frequentie regelaar krijgt voeding door een energiebron met een vaste frequentie en spanning. Wij hebben kennis van de verschillende programmeurtalen en weten professioneel een Siemens frequentieregelaar te installeren. Of u hulp nodig hebt bij een Siemens S7 of een ander PLC systeem. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Siemens S7

Een van de bekendste besturingstechniek momenteel is wellicht de Siemens S7. De upgrade van de S5. Wat de Siemens S7 beter maakt is met name de hoge verwerkingssnelheid. Hierdoor wordt er voor kortere machine-cyclustijden gezorgd. Deze besturingstechniek is dan ook uitermate geschikt voor toepassingen waar snel tellen of meten met directe toegang tot de resultaten noodzakelijk is. Wij informeren u graag over de overige voordelen. Neem voor meer informatie dan ook contact met ons op of kijk voor zaken met betrekking tot industriele automatisering of machinebouw met spuitgietmachines en hydraulische buigmachines op de betreffende pagina.