Omron FH/FZ5    Vision-controller

Snellere machinebediening,
camera’s voor elke toepassing

Het nieuwe assortiment combineert de voordelen van een intelligente camera met een krachtig vision-systeem in één enkel platform. De intelligente camera zorgt voor een unieke beeldhelderheid, waardoor u verzekerd bent van een eenvoudige configuratie, snelle installatie en betere optische prestaties.

Nieuwe AI vision-tools completeren het al brede assortiment vision-tools

Onlangs is de AI-tools voor Fine Matching en krasdetectie gelanceerd, waarmee de technologie voor industriële vision-inspectie naar een hoger niveau wordt getild. De nieuwe technologie maakt het mogelijk om inspecties uit te voeren die tot nu toe door mensen moesten worden uitgevoerd. Met gebruiksgemak als focus profiteren de nieuwe tools van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zonder dat deskundige kennis is vereist. Er is ook geen speciale hardware nodig.

Breed geaccepteerde communicatieprotocollen – nu ook ProfiNet

 

 

Met het Sysmac-platform van OMRON is de integratie van een vision-systeem in uw machine nog nooit zo eenvoudig geweest. Of we u nu helpen bij het uitvoeren van een enkele inspectie, of bij het controleren van een complete productielijn – bij elke stap ligt onze focus op een duidelijke en begrijpelijke architectuur die uw leven gemakkelijker maakt en uw productiviteit verbetert.

Sysmac Studio is een unieke omgeving waarin logica, motion en aandrijvingen, robotica, veiligheid, visualisatie en informatietechnologieën in één project zijn geïntegreerd, waardoor de leercurve en de kosten voor intraoperatieve software worden verlaagd.