Haal meer uit de productie
met een hoger laadvermogen
en snellere cyclustijd

Kostenefficiënte, flexibele, veilige en gebruiksvriendelijke  Robots van Omron.

Zorgen ervoor dat uw bedrijf meer controle heeft. U hoeft zich geen zorgen te maken over een robot die zich ziek meldt of zijn baan opzegt zonder voorafgaande kennisgeving, zich verveelt of zich verwondt of er te lang over doet om een nieuw proces te leren.

Ervaar Bijvoorbeeld de nieuwe i4H-serie SCARA-robots

In elke moderne productieomgeving ligt de nadruk op hoe u de kracht en precisie van robots veilig kunt combineren met het probleemoplossingsvermogen van mensen om een hogere productiviteit te bereiken.
De i4H SCARA-robot heeft een groter laadvermogen en levert betere prestaties dan zijn voorganger. Klanten kunnen het laden, palletiseren en mechanisch assembleren van machines voltooien in sectoren als de voedingsmiddelen- en automotive-industrie. Maximaliseer de inzetbaarheid met een revolutionair on-board-display en statusindicator.

Volledig autonome mobiele robots

Mobiele robots van OMRON zijn autonome mobiele robots (AMR’s) die de productiviteit in productie en logistiek aanzienlijk verhogen. Onze mobiele robots verhogen de doorvoersnelheid, voorkomen fouten en verbeteren de traceerbaarheid van materiaal. Hierdoor kunnen werknemers zich richten op taken waarvoor complexe menselijke vaardigheden nodig zijn. Bovendien navigeren onze mobiele robots aan de hand van de natuurlijke kenmerken van de faciliteit en zijn er geen kostbare aanpassingen nodig, in tegenstelling tot traditionele AGV’s.