Machinebouw, het ontwerpen van modulaire productieprocessen..

Crossing Technical Borders.

AUDECE machinebouw is een afdeling die zijn diensten aanbiedt voor het verbeteren en innoveren van productie- en productieprocessen, wat doorslaggevend kan zijn als het gaat om efficiency en effectiviteit.Wij zijn een slagvaardig bedrijf met veel ervaring op het gebied van modulaire machinebouw, dit in combinatie met robotisering.  Veel al gebruiken wij voor de robotisering de zes assige robot armen van Universal Robots de UR serie. Ook zijn wij bekend met Fanuc, ABB, KUKA. Al deze robots zijn geschikt voor het beladen en ontladen van modulaier speciaalmachines, maar zo ook voor draai en freesmachines, CNC bewerkings centras, spuitgietmachine en hydraulische, elektromechanische buigmachine.

Modulaire speciaal machines in combinatie met robotisering.

In samenwerking met onze klanten, heeft AUDECE een aantal projecten gerealiseerd waarbij standaard spuitgietmachines en hydraulische buigmachines zijn gemodificeerd, dit door het ontwerpen en bouwen van modulaire speciaalunit in conbinatie met robots. Door het combimeren van de nieuwste technieken zijn wij in staat flexibele en toekomst gerichte oplossingen te bieden. Hierbij maken wij veel gebruik van robotisering, elektromechanische aandrijvingen met close-loop, stappen en/of servo regelingen. Regelmatig worden deze techniek gecombineerd met Keyence visionsensoren of camera controles. De afgelopen jaren hebben wij uitdagende opdrachten uitgevoerd voor gerenommeerde opdrachtgevers in Groningen, Drenthe en Friesland en de kop van Noord-Holland. 

Wij verzorgen totale trajecten van vertaling van een productieprobleem, naar een machine concept tot en met de oplevering van de machine en het verzorgen van de service. Hierin onderscheiden wij ons door onze focus op het eindresultaat, het bieden van meerwaarde voor onze opdrachtgevers en de hoge mate van creativiteit in ons team.

System controler: CV-X400A
System camera  : CA-HX048M
System monitor : CA-MP120T
Foto:
Modulaire kwaliteitscontrole, geplaatst bij een inline productie unit. Keyence Vision systeem.  

Wat mag u van ons team verwachten

• Uitgebreide ervaring met automatisering en mechanisering.
• Inlevingsvermogen en commitment in uw probleemstelling.
• Focus op resultaat en het bieden van meerwaarde.
• Wij denken en kijken verder dan onze klanten vragen.
• Creatieve benadering van uw probleemstelling.
• Projectaanpak die de kaders bewaakt.
• Transparantie in onze processen.

Kennis en ervaring

Het werkterrein van productieautomatisering is breed. Onze kennis en ervaring spitst zich toe op mechatronica en precisietechnologie. Daarbinnen hebben wij bijzondere kennis en ervaring met, ontwikkeling van prototypes ,meet- en testmiddelen, vision technologie, servo-techniek en robotica.